Hiába hiányzik a koronavírus miatt is az Újpest több focistája, az MTK nem egyezett bele, hogy meccsüket halasszák

Hiába hiányzik a koronavírus miatt is az Újpest több focistája, az MTK nem egyezett bele, hogy meccsüket halasszák

Az MTK otthona, a Hidegkuti Nándor stadion

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az MTK Budapest nem egyezett bele az Újpest FC halasztási kérelmébe, így mégis megrendezik a két csapat bajnoki mérkőzését vasárnap délután.

Az Újpest FC honlapjának szombati beszámolója szerint koronavírusos megbetegedések és sérülések miatt igencsak megfogyatkozott a csapatuk, az első keretnek jelenleg kevesebb mint 11 tagja bevethető. Az együttes egy hete Predrag Rogan vezetőedző és a szakmai stáb fizikai jelenléte nélkül készül, a felkészülésben az U19-es és az NB III-as csapatok szakmai stábjai segítenek.

A mérkőzés elhalasztásába az MTK vezetősége nem egyezett bele, ezért a magyar szövetség nem engedélyezte azt, így az újpestieknek ifjúsági korosztályú futballistákkal kiegészülve kell pályára lépniük házigazdaként vasárnap 16 órától.

A meccset egyébként mindenszentek napján rendezik, ami már csak azért is érdekes, mert például a fideszes Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere kijárta, hogy a városában az eredetileg szintén ezen a napon rendezendő Fradi-Videoton meccset inkább egy nappal korábban, szombaton rendezzék.