Hirtelen közölték, hogy lesz kormányinfó, reggel 7-kor

Hirtelen közölték, hogy lesz kormányinfó, reggel 7-kor

Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra kormányinfót tart (Forrás: Szentkirályi Alexandra Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Január 13-a után újra lesz kormányinfó – írta meg több portál, amely meghívót kapott rá (a Magyar Hangnak hónapok óta nem küldenek, és nem is engedik be munkatársainkat).

Mint a 444 cikkéből kiderül, 16.08-kor kaptak levelet a kormányinfóra szóló meghívóval, amiből kiderült, hogy kivételesen a szokásos délelőtti-koradélutáni időpont helyett holnap reggel 7 órakor tartják a sajtótájékoztatót, és ma délután 17 óráig lehet rá regisztrálni.

Pont előtte küldtek kérdéseket a Miniszterelnökségnek és a Kormányzati Tájékoztató Központnak, hogy lesz-e kormányinfó, és ha nem, miért marad el, illetve miért maradt el az előző kettő is.

Legutóbb még akkor állt ki az újságírók elé Gulyás Gergely, amikor még nem voltak ismertek a Völner-ügy részletei. Korábban néhány kivételtől eltekintve legalább kéthetente volt kormányinfó, de a járványidőszakban inkább hetente.