Hivatalosan is meghirdette az ellenzék az október 23-ai megemlékezését

Hivatalosan is meghirdette az ellenzék az október 23-ai megemlékezését

Az ellenzéki pártok vezetői

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Egységben a szabad Magyarországért! – Közös megemlékezés ‘56 hőseiről” – ezzel a címmel hirdették meg eseményüket az ellenzéki pártok október 23-ára. A leírás szerint az előzetes sajtóhíreknek megfelelően a helyszín az Andrássy út – Dózsa György utca sarka, a kezdés időpontja pedig 16.00. 

Mint közlik, „65 évvel ezelőtt a magyar nép megmutatta, hogyan kell a szabad Magyarországért együttes erővel, egységesen kiállni. Akkor az elnyomó kommunista rezsimmel és a legyőzhetetlennek hitt Szovjetunióval szállt szembe együtt az ország, most egy bebetonozott Orbán-rendszerrel szemben kell kiállnia annak, aki egy szabad, békés és fejlődő Magyarországot szeretne. Csatlakozzon a szabadság hőseihez!”. Arra is felhívták a figyelmet,  október 23-án először állnak egy színpadra az ellenzéki pártok közös jelöltjei, „hogy megmutassák, csak együttes erővel tudunk megteremteni egy demokratikus, szabad Magyarországot”.

Nemcsak az ellenzék tart megemlékezést most szombaton, a kormányközeli, magát civilnek szervező CÖF ismét Békemenetet hirdetett, míg az állami ünnepség keretében pedig Orbán Viktor is fog beszédet mondani. 

 

Címkék: ellenzék, október 23.