Hívja vissza a covidosokat leprásozó polgármesterét a Fidesz! – követeli a Jobbik

Hívja vissza a covidosokat leprásozó polgármesterét a Fidesz! – követeli a Jobbik

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Aki megbélyegzi a városában lévő betegeket, az alkalmatlan. Aki beteg embereken gúnyolódik és a kiszolgáltatott embereket megveti, leprásként kezeli, annak nincs helye a közéletben. Márpedig a Fidesz szarvasi polgármestere, Babák Mihály ezt tette – erről írt közleményében Lukács László György, a Jobbik egyik alelnöke. Mint pénteken beszámoltunk róla, Babák az alábbit mondta nemrég: „hogyha kiderül, hogy valaki covidos lett, mert megvan a tesztje, vagy karanténban van, akkor úgy kell kezelni, mint a Leprást! Bocsássanak meg a kifejezésért… nagyon rossz kifejezés”.

Lukács szerint amikor százak halnak meg minden egyes nap, ezrek betegeknek meg és kerülnek kilátástalan helyzetbe, amikor egy ország küzd és próbál kilábalni a járványból, a Fidesz emberei ismét bebizonyítják, hogy az emberség, az együttérzés szikrája sem szorult beléjük. –  A Fidesznek ezért nincs más választása: haladéktalanul hívja vissza a polgármesterét! –  tette hozzá.