Hollik István: Dobrev Klára lejáratókampányt indított Magyarország ellen

Hollik István: Dobrev Klára lejáratókampányt indított Magyarország ellen

Hollik István kormányszóvivő a kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. december 19-én (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz kommunikációs igazgatója azzal vádolta meg Dobrev Klára DK-s EP-képviselőt, Gyurcsány Ferenc DK-elnök feleségét szombaton, hogy „újra saját hazája ellen fordult” az elmúlt hetekben. Hollik István az MTI-hez szombaton eljuttatott videoüzenetében azt mondta, hogy Dobrev Klára „Magyarországot lejárató kampányát” Brüsszelből pénzelik, hirdetéseit a bevándorláspárti erők finanszírozzák.

A kommunikációs igazgató szerint Gyurcsány Ferenc és felesége nem először köt szövetséget „a Soros-hálózattal” a hatalom megszerzéséért, és támad vele együtt saját hazájára. „Ezért a Fidesz egy rövid videót készített Gyurcsány Ferenc feleségéről, hogy minden magyar ember pontosan láthassa, ki is Dobrev Klára valójában” – közölte.

A videóban, amely a Fidesz közösségi oldalán érhető el, kitértek arra, hogy a DK-s politikus a Facebookon indított „lejáratókampányt, videosorozatában álhírekkel támadja a járvány elleni védekezést”. – A kampányra egyenesen Brüsszelből érkezett a pénz – közölte a nagyobbik kormánypárt, internetes portálok erről szóló híreit is mellékelve az összeállításban. „Brüsszel nem először állja a számlát, a Dobrev Klára által vezetett Altus céget éveken keresztül sok száz millió forinttal támogatták” – közölték.

– Dobrev Klára mindig „megszolgálja a támogatást”, nemrég az ATV-ben hangoztatta, hogy az EU ne adjon pénzt Magyarországnak a határvédelemre – tették hozzá. „Dobrev és Gyurcsány mindig Magyarország és a magyarok ellen” – közlik a feliratokkal ellátott összeállításban, amelyet a 2006-os rendőri fellépés képeivel illusztráltak.