Hollik István kérdezi: Mit titkol még Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc?

Hollik István kérdezi: Mit titkol még Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc?

Hollik István (Forrás: a politikus Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz választ vár arra, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és Karácsony Gergely főpolgármester, a bevándorlás támogatásán túl, mit titkol még a választók elől – írja az MTI.

A Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki videónyilatkozatában azt mondta: Karácsony Gergely múlt héten egy német lapban letette a nagy esküt” külföldi szövetségesei számára, hogy ő bizony támogatja a bevándorlást, de azt is hozzátette, mindezt a magyar választók elől eltitkolná.

– Joggal merül fel így a kérdés, hogy mi az, amit még eltitkolna Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely? Esetleg azt, hogy megemelnék a személyi jövedelemadó adókulcsát? Vagy azt, hogy a Brüsszel által tervezett zöldadót, a karbonadót nem a nagyvállalatokkal, hanem a magyar emberekkel fizettetnék meg? Vagy netán azt, hogy eltörölnék a gyermekvédelmi törvényt, szabad utat engedve az LMBTQ-aktivistáknak az iskolában? –fogalmazott Hollik István.

Hangsúlyozta: „olyan jó lenne”, hogyha Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely legalább egyszer elmondaná a magyar választóknak őszintén, hogy mik a terveik.

Karácsony egyébként azt mondta, valótlanságot terjeszt a kormánymédia, amikor azt állítja, ő támogatja a gazdasági bevándorlást.