Hollik: Több mint 100 ezren csatlakoztak a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petícióhoz

Hollik: Több mint 100 ezren csatlakoztak a „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petícióhoz

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (b) aláírja a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petícióját a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Fotó: Balogh Zoltán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Öt nap alatt már több mint százezer ember csatlakozott a Fidesz által indított „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petícióhoz – közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn. A politikus az egyik aláírásgyűjtő-standnál, a budapesti Batthyány téren újságíróknak azt mondta: folytatják az aláírásgyűjtést, ezen a héten 2138 helyszínen lehet majd a petícióhoz csatlakozni, amiben több ezer önkéntes segít.

Hollik István szavai szerint az aláírók száma azt bizonyítja, hogy nagyon sokan vannak olyanok, akik nem felejtették el Gyurcsány Ferenc „bűneit”, azt, hogy 2010 előtt hogyan tette tönkre Magyarországot. Mint kifejtette, a volt miniszterelnök a nyolc éves kormányzása alatt eladósította az országot és „dobra verte” az állami vagyont, eladta a ferihegyi repülőteret, a Mol-részvényeket, MÁV Cargót, és külföldi kézbe került az össze energiaszolgáltató cég is. Mindezt úgy, hogy a bevételek elfolytak, eltűntek, így az ország a gazdaság válsághoz szinte térdre rogyva érkezett, ezért 2010-ben „hajszál híja” volt, hogy Magyarország nem jelentett államcsődöt.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azért fontos, hogy az emberek csatlakozzanak a petícióhoz, hogy megmutassák Gyurcsány Ferencnek, sokan vannak, akik emlékeznek még az ő kormányzására.

(MTI)