Hónapok óta halott lehetett egy szombaton Pestszentlőrincen talált férfi

Hónapok óta halott lehetett egy szombaton Pestszentlőrincen talált férfi

A pestszentlőrinci utca, ahol a tragikus esemény történt (Forrás: Google Maps)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több hónappal ezelőtt akaszthatta fel magát az a harmincéves férfi, akinek a holttestére szombaton találtak rá az apja házában Pestszentlőrincen – írja a Bors. A bulvárlap beszámolója szerint a férfi testét azután találták meg, hogy szomszédja kihívta a rendőrséget.

A szomszédnak elmondása szerint az tűnt fel, hogy régen nem látta a János nevű fiatalembert. Aztán egyszer a ház mellett elhaladva „hirtelen megcsapta az orromat valami irdatlan szag, fel is kavarodott a gyomrom azonnal”. – Aztán látom, hogy nyitva van résnyire az egyik ablak. Közelebb lépek és látom, hogy az ablakokat ellepték a döglegyek. Rengeteg volt belőle. Itt már tudtam, hogy azonnal a rendőrségre kell menni – magyarázta a lapnak a szomszéd férfi.

A bejelentés után a rendőrök és a tűzoltók felfeszítették az ajtót és bementek a házba, ahol megtalálták a holttestet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!