HOT! Magazin: Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

HOT! Magazin: Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Mészáros Lőrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke beszédet mond a Kokas Ignác festõmûvész mûveit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepségén 2019. szeptember 28-án (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Hónapok óta kering a pletyka, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy párt alkot. A HOT! magazin csütörtöki számában a műsorvezető vall a kapcsolatukról – írja a Borsonline, amely állítása szerint a cikkben a műsorvezető vall a kapcsolatukról.

Mindenesetre a lap a magazin cikkéből egy névtelenséget kérő kollégát szemléz, aki azt állítja: a környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról”. A beharangozó szerint a magazin cikkéből az is kiderül majd, hogyan ismerkedett meg az üzletember és a tévés, valamint az is, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Korábban Hadházy Ákos független képviselő állította: annak ellenére, hogy a járvány veszély miatt Orbán Viktor miniszterelnök korábban azt kérte mindenkitől, ne utazzanak egzotikus helyekre, Mészáros és Várkonyi Dubajban járhattak márciusban, ahova magángép segítségével utaztak. Korábban arról is lehetett olvasni, a műsorvezetőnő cége egy Mészároshoz köthető Andrássy úti ingatlanban bérel irodát.