Idén is a karácsonyi Orbán-interjú volt a vezető hír az összes kormányközeli megyei portálnál

Idén is a karácsonyi Orbán-interjú volt a vezető hír az összes kormányközeli megyei portálnál

Orbán Viktor karácsonykor a kormányközeli megyei lapok címoldalára került (Képernyőfelvétel: BAMA, BAON, DUOL, HAON, KEMMA, NOOL, SZOLJON, ZAOL)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mint az az elmúlt években szokásossá vált, idén is interjút adott a kormánypárti Magyar Nemzetnek Orbán Viktor miniszterelnök, amiben többek közt arról beszélt az uniós pénzek kapcsán, „az apróért is le kell hajolni”. Ugyanakkor nemcsak az vált immár megszokássá, hogy a miniszterelnök interjút ad az ünnepek kezdetén, de az is, hogy ezt – a Magyar Nemzethez hasonlóan – a kormánypárti médiakonglomerátumhoz tartozó megyei lapok online portáljai is nemcsak, hogy átveszik, de címlapvezető hírként is tálalták olvasóiknak. 

Délelőtt az alábbi megyei híroldalakon volt címlapvezető Orbán Viktor interjúja: baon.hu, bama.hu, beol.hu, boon.hu, delmagyar.hu, duol.hu, feol.hu, kisalfold.hu, haon.hu, heol.hu, szoljon.hu, kemma.hu, nool.hu, sonline.hu, szon.hu, teol.hu, vaol.hu, veol.hu és zaol.hu. További érdekesség, hogy mindegyik portál ugyanazzal a fotóval és címmel vette át a Magyar Nemzet anyagát, ahogy azt a lap eredetileg közölte.