„Igazságkiállítást” indít a Momentum Donáth Anna mondataiból

„Igazságkiállítást” indít a Momentum Donáth Anna mondataiból

A Momentum kiállítása (Forrás: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Óriásplakátokon hirdeti a Momentum korábbi elnökük, a jelenleg kisgyermekével otthon lévő Donáth Anna mondatait. A párt szerint ugyanis vannak olyan igazságok, amelyeket Donáth Anna a választásokat követő publikációiban kimondott, miközben a Fidesz elhallgatta azokat. Országszerte két héten keresztül lesznek láthatók a plakátok, amelyeket a közönségnek egyszerre több helyen, Budapesten, Debrecenben, Egerben és Szegeden mutattak be.

A párt a fővárosban a Széll Kálmán téren helyezett el a öt óriásplakátot, amelyek átadásán Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke arról beszélt, a pártnak az egyik legfontosabb felelőssége és kötelessége, hogy az igazságról tájékoztassa az embereket. Hiszen egy olyan kormány van ma hatalmon, amely „12 évnyi rossz kormányzással és hazudozással súlyos megélhetési válságba sodorta Magyarországot”. Szavai szerint hazudtak éjjel és hazudtak nappal is, ezekre pedig Donáth Anna korábban többször felhívta a figyelmet.

Donáth Annának négy publicisztikája jelent meg a Magyar Hang oldalán az áprilisi országgyűlési választások után, többek között arról, hogy ha az ellenzék képtelen a szellemi megújulásra, soha nem fog választást nyerni. Írásait ITT olvashatja el.

 

Címkék: Momentum, Donáth Anna