Így állt le az Echo TV

Így állt le az Echo TV

Az Echo TV utolsó pillanatai

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Major Anita és Margittai Gábor Tiltott kastélyok – A küküllővári Hallerek című, ötven perces ismeretterjesztő filmjét sugározta utoljára vasárnap este az Echo Tv. A végefőcím után egy – általában műsorkitöltőnek szánt – úgynevezett kommentár nélkül következett Orbán Viktor miniszterelnök Zöld-foki szigeteki látogatásáról, majd a tévécsatorna logója után elsötétült a képernyő.

Néhány percnyi sötétség után a kábelszolgáltató egy információs szöveget helyezett el arról, hogy az Echo Tv műsorszolgáltatása a csatorna tulajdonosának döntése alapján 2019. április 1-től megszűnt.

Magyar Hang - A Túlélő Magazin

Így állt le az Echo TV Major Anita és Margittai Gábor Tiltott kastélyok - A küküllővári Hallerek című, ötven perces ismeretterjesztő filmjét sugározta utoljára vasárnap este az Echo Tv. A végefőcím...

Március 18-án jelentették be, hogy az Echo beolvad a Hír Tv-be, de az előbbi székházában folytatódik a munka. Pénteken kezdődött meg a nagy átalakítás, az Echo Tv-től menesztették Mészáros Lőrincnét, egyúttal Répásy Bálint lett az adó vezetője, aki augusztus 1. óta már eleve vezérigazgatóként irányítja a Hír Tv-t. Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes és Mentes Katalin hírigazgató közben megőrzik pozíciójukat.

Gyertyagyújtás a magyarországi hírtelevíziózás emlékére | Magyar Hang

Megemlékezést tartottak a „régi” Hír Tv munkatársai a televízió Szentendrei úti székházánál.

A Hír Tv jelenlegi és korábbi munkatársai vasárnap este gyertyagyújtással emlékeztek a Szentendrei úti székház előtt. Az alkalmazottaknak hétfő reggel 9-től kell meghatározott sorrendben megjelenniük a vezetőség előtt. Vagyis bár a csatorna Hír Tv néven megy tovább, lényegében a megszűnő Echo „megbízhatóbb” munkatársaival töltik fel az állományt. A szerkesztőségben szinte teljes leszámolásra készülnek, úgy tudják, a mintegy kétszáz dolgozóból száznyolcvantól válnak meg rövidesen.

Címkék: média, Hír Tv, Echo Tv