Vallomást tett a Deutsch Tamás apósának meggyilkolásával gyanúsított férfi

Vallomást tett a Deutsch Tamás apósának meggyilkolásával gyanúsított férfi

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Letartóztatást indítványozott a Fővárosi Főügyészség azzal az 57 éves férfival szemben, aki pár nappal ezelőtt megölte Lazsányi Lászlót, az MTK és a Csepel volt futballistáját egy Nánási úti apartmanházban – számolt be a 24.hu. Mint arról több hírportál is beszámolt, a meggyilkolt férfi Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő apósa volt. A volt futballistát az albérlője szúrta halálra.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a portállal azt közölte: szökés, elrejtőzés, valamint az eljárásban való jelenlétének biztosítása érdekében indítványozták a minősített emberöléssel meggyanúsított férfi letartóztatását. A portálnak azt is elmondta, hogy a gyanúsított részletes vallomást tett a kihallgatása során. Kihallgatásán arról beszélt, hogy szerinte a sértett jogosulatlanul tartózkodott a lakásban. Elismerte, hogy szúrt felé, de azt állította, hogy nem akart mély sebet okozni neki.

A Blikk az ügyről azt írta, hogy a férfi az utóbbi hónapokban már nem fizette a lakás bérleti díját. Emiatt többször is távozásra szólították fel. A tulajdonos, Lazsányi László, többször cseréltette a zárat is. A gyanúsított péntek délután is úgy tért vissza a lakáshoz, hogy az ajtón már új zár volt. A lap informátora szerint ekkor elővette a nála lévő vadászkést, és azzal feszítette fel a zárat. Erről értesülve ment fel a Dunára néző apartmanba a tulajdonos. Úgy tudják, a veszekedés során a volt bérlő a vadászkéssel szúrta meg az egykori futballistát, aki a sérülései következtében aztán elhunyt.