Ingyen mehetnek a Fradi meccsére a rendőrök, a katonák, a katasztrófavédelmisek és az egészségügyisek

Ingyen mehetnek a Fradi meccsére a rendőrök, a katonák, a katasztrófavédelmisek és az egészségügyisek

Tokmac Nguen, a Ferencváros játékosa átadja a labdát csapattársának, Ryan Mmaee-nek, aki berúgja a találkozó első gólját a Bayer Leverkusen ellen a labdarúgó Európa-liga csoportkörében 2021. szeptember 16-án (Fotó: MTI/AP/Martin Meissner)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Minden rendőr, katona, katasztrófavédelmis és egészségügyi dolgozó tiszteletjegyet kap, vagyis ingyen mehet a Fradi utolsó Európa-liga meccsére – szúrta ki a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon megjelent hírt az Mfor.hu.

A közösségi oldalon megosztott belsős rendőrségi levél szerint rendőrségtől bárki mehet a meccsre, és korlátlan számú kísérőt vihet magával. Ez utóbbi vélhetőleg a többi meghívott csoportra is vonatkozik, de az ő levelük egyelőre nem került nyilvánoságra. 

A részvétel és a belépés feltétele a védettségi kártya megléte, és mindenkinek ki kell töltenie egy regisztrációs adatlapot. 

A mérkőzést december 9-én, csütörtök este kilenckor rendezik, csoportjában egyedüli nullapontosként a Ferencváros a veretlen csoportelső Bayer Leverkusent fogadja a 22 ezer férőhelyes Groupama Arénában.