Ismét jelentkezett az ördög ügyvédje: meglepetést ígér a választásra

Ismét jelentkezett az ördög ügyvédje: meglepetést ígér a választásra

Az ördög ügyvédje

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megint megszólalt az ördög ügyvédje néven ismert személy, aki lebuktatta az Adrián orgiázó volt győri polgármestert, Borkai Zsoltot. – Most egy ideig megint nem leszek. Az adatok, információk gyűjtése tovább folyik. Dániel Péter pedig csak egy vásári komédiás – írta közösségi oldalán egy korábbi posztjához kommentelve.

Az „ügyvéd” később kommentelői felvetésekre is válaszolt, egyik érdeklődőnek, aki azt firtatta, lesz-e meglepetés a választás előtt, azt ígérte: „Lesz”. Ugyancsak kommentelői felvetésre, amely azt vetette a szemére, ha lenne még bármi a tarsolyában, már előállt volna vele, úgy felelt: „Kedves, nyugalom. Meglesz a megfelelő újabb pillanat.” Egy másik kérdezőnek pedig azt fejtette ki: „(...) vadásznak rám és a segítőimre. Eljön a megfelelő újabb pillanat. Eddig is felkészülünk, meg vigyázunk. Csak ezen komment megírásához is hosszabb előkészület szükséges”.

Az ördög ügyvédjének Facebook-oldala azt követően lett aktív ismét, hogy a napokban a hatóságok a DK-s Czeglédy Csabát vádolták meg azzal, ő Borkai leleplezője. Czeglédy ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, sajnos nem ő az. Erre reagált az ördög ügyvédjének közösségi oldala is, ahol azt írták ki: „Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!”. Később az ügyben Dániel Péter ügyvéd is megszólalt, aki azt állította, ő a leleplező, de ezt mostani megszólalásában visszautasította az ördög ügyvédje.