Ismét lehet pályázni a Rózsa Sándor Népi Kampánypénztékozló Alaphoz

Ismét lehet pályázni a Rózsa Sándor Népi Kampánypénztékozló Alaphoz

Fotómontázs: MKKP

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Az úgy volt, hogy majd építünk magunknak szép, nagy házakat, de aztán az lett, hogy amikor sok pénzt kapunk az államtól, mindig megijedünk, és gyorsan szétosztjuk” – így vezeti be a Magyar Kétfarkú Párt azt a pályázatot, amelyben a kampánypénzeiket osztják szét az arra érdemesnek tartott pályázók között.
„Így tettünk a 2018-as kampánypénzünkkel, aztán a választási eredményünk alapján kapott párttámogatással is. Itt megnézheted térképen milyen projektek készültek 2018-tól!” – olvasható a párt honlapján. Így folytatják: „Most ráadásul még sokkal több pénzről van szó: ha összeszedjük tavasszal az aláírásokat legalább 71 helyen, félmilliárdunk lesz kábé. Segítsetek eltékozolni olyan projektekre, amelyek minél több ember számára hasznosak, viccesek, vagy jobb lesz tőlük a környék, szebb az élet!”

Szinte bárki pályázhat: magánszemélyek, baráti társaságok, valóban működő civil szervezetek, intézmények, önkormányzatok, pártok, egyházak egyaránt. A párt a pénzt az ajánlólevelek leadása után kapja meg, 2022 tavaszának elején. A nyertes ötleteket a kampány idején, a választásig kell megvalósítani, körülbelül három hét alatt. Az MKKP programjaiban, akcióiban mindenki ingyen, önkéntesen vesz részt. Olyan ötleteket várnak, amelyekhez elsősorban anyagköltségre kell a pénz, és többen összefogva, önkéntes munkában vállalják a megvalósítást.

Címkék: MKKP, pályázat