Ismét sztrókot kapott és lélegeztetőgépre került M. Richárd

Ismét sztrókot kapott és lélegeztetőgépre került M. Richárd

Varga Bea bírót hallgatja az elsőrendű vádlott M. Richárd az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2020. szeptember 30-án (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

M. Richárd jogi képviselőjét pénteken értesítették, hogy ügyfele ismételten sztrókot kapott a börtönkórházban. Mocsai Gergely elmondása szerint M. Richárd nincs öntudatánál, állapota kritikus, és lélegeztetőgépen van – írja az RTL.hu.

M. Richárdot április 6-a környékén szállították a berettyóújfalui börtönkórházba romló egészségügyi állapota miatt. Az RTL Híradójának nyilatkozó ügyvéd szerint 50 kilót fogyott a börtönkörülmények között.

A Dózsa György úti gázolóként elhíresült, egykor a kecskeméti maffiaperben is elítélt férfi decemberben kapott először sztrókot a szombathelyi börtönben. Ügyvédje már ekkor a büntetés-végrehajtási intézethez fordult, hogy szakítsák félbe a büntetését, amíg felépül. M. Richárd 2017. május 15-én jogosítvány nélkül és túl gyorsan vezetve okozott baleset, melyben ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek, a baleset miatt három és fél évre ítélték.