Itt a Hadházy-Simonka meccs videója

Itt a Hadházy-Simonka meccs videója

Forrás: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amint azt pénteken lapunk elsőként megírta, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Orosházán tartott fórumot a dél-békési korrupciós ügyekről. A Hadházy rendezvényén a költségvetési csalással vádolt fideszes Simonka György képviselő is megjelent, és felszólalt.

A Magyar Hanghoz eljutott a teljes incidens videója. A hosszas meccsből összeállítottunk egy best of anyagot, amelyet olvasóink meg is tekinthetnek a lenti linken. Simonka többek között azzal vádolja Hadházyt, hogy egy háttérhatalom megbízottja. A büntetőperében nyolc és fél éves büntetéssel fenyegetett fideszes képviselő szóba hozta még a civilben állatorvos macskaherélési képességeit is. Egyéb finomságok a lenti vágott videónkban.

Ha végignézné a teljes botrányt, akkor azt ezen a linken teheti meg:

Botrányt okozott a vád alá vont fideszes, amikor Hadházy Ákos az ügyeiről tartott korrupcióinfót | Magyar Hang

A költségvetési csalással vádolt fideszes Simonka György is megjelent Hadházy Ákos korrupcióinfóján. A független országgyűlési képviselő ezúttal Orosházán tartotta meg tájékoztatóját és éppen a dél-békési korrupciós ügyekről beszélt, amikor a kormánypárti politikus megérkezett. Hadházy Ákos a helyi ellenzék felkérésére tartott rendezvényt a dél-békési korrupciós ügyekről, amelyen elhangzott, Simonka György ügyei csak a jéghegy csúcsát képezik.

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby