Jakab Péter: Ez a hely a Parlament, ahová utálok bejönni, mert tele van szar emberrel

Jakab Péter: Ez a hely a Parlament, ahová utálok bejönni, mert tele van szar emberrel

Jakab Péter a Parlamentben 2022. július 4-én

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ez a hely itt a Parlament, ahová utálok bejönni, méghozzá azért, mert tele van szar emberrel. Némelyik 32 éve itt ül, de soha nem lett jobb, mindig csak rosszabb – kezdte Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője és frissen lemondott elnöke hétfői parlamenti videóját, mely alatt a Tankcsapda Ez az a ház című számának zenéje szólt.

Mondjuk egy valamire még ők is jók: lehet őket szembesíteni az igazsággal, aztán vagy felébred a lelkiismeretük, vagy kuka – mondta, hozzátéve, hogy többségük az utóbbi, ezért is kell őket leváltani, hogy „végre jobb hely legyen ez az ország”.

Az ülésteremhez érve azt mondta, megnézi, kik lógnak. Majd a kamera végigpásztázott az üres székekkel tűzdelt termen. Így kommentálta: a lógósoknál csak azok voltak rosszabbak, akik bejöttek hazudozni magas bérekről meg jó életszínvonalról. 

„Mindannyiunknak jobb lenne, ha olyanok vezetnék ezt az országot, akik ismerik is a magyar valóságot. Ehhez azonban ki kell menni közétek, a nép közé. Én ezt fogom tenni” – üzente búcsúzóul a lemondása óta már a Jobbik logója nélkül, kommunikációjában a nép pártján szlogennel megjelenő politikus.

Címkék: parlament, Jakab Péter