Jakab Péter: Ilyen félős ember a mi miniszterelnökünk

Jakab Péter: Ilyen félős ember a mi miniszterelnökünk

Jakab Péter a házuk előtt (Fotó: Jakab Péter Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Stadionba 67 ezren is mehetnek, tüntetni maximum csak 500-an. Orbán Viktor a járványra hivatkozva ennyit engedélyezett. Vagyis az 501. tüntetőt már haza kell küldeni. Ilyen félős ember a mi miniszterelnökünk – erről írt közösségi oldalán Jakab Péter Jobbik-elnök, a párt miniszterelnök-jelöltje pénteken reagálva a kormányfő reggeli rádióinterjújára.

Azzal folytatta, a miniszterelnök is tudja, hogy „itt nem 500-an elégedetlenek vele, hanem milliók. Azok a milliók, akiknek elegük van a lopásból, a hazudozásból, a gyűlölködésből, a szétvert egészségügyből, a megalázó bérekből, az alamizsnának is kevés nyugdíjból.”

– Jut eszembe, fényes elméjű miniszterelnökünk ma azt találta mondani, hogy az ellenzéknek az a jó, ha az országnak rossz. Nézzük csak. Szerintem rossz az országnak, hogy miközben a bérek alacsonyak, a kormány még több adót akar beszedni. Rossz az országnak, hogy a vállalkozásaink nem kaptak segítséget a válság alatt, miközben az Orbán-haverok 800 milliárdot kaszáltak. Rossz az országnak, hogy a kormány nem költ eleget egészségügyre, mert kell a pénz egy új, 150 milliárdos stadionra. Rossz az országnak, hogy a gyerekeinkkel már egy mesét se lehet az interneten megnézni úgy, hogy ne ugrana fel egy ellenzéket gyalázó kormányreklám. Rossz, hogy a kormány a gyűlöletben hisz, csak hogy hatalmon maradjon. Maradjunk annyiban, ami rossz az országnak, az csak a Fidesznek jó – írta.

Posztját azzal zárta Jakab: Orbán Viktor ma azt mondta, van az ellenzékben egy bohóc, aki jól bukfencezik. – Nem tudom, kire gondolt, azt viszont tudom, ki fog hamarosan nagyot bukfencezni. És azt is tudom, hogy egy ország fog rajta felszabadultan nevetni. Jó mulatság, férfi munka lesz! – írta.