Jakab Péter kiállt Márki-Zay Péter mellett, akit Bayer Zsolt sértegetett

Jakab Péter kiállt Márki-Zay Péter mellett, akit Bayer Zsolt sértegetett

Fotó: Jakab Péter Facebook oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Valóban, ez már tényleg nem tréfa! Sőt, az már túlmegy minden határon, ha valaki olyan szinten vetkőzik ki magából, mint Orbán Viktor kebelbarátja. Kultúrember aligha írja le, hogy „ez a nyomorult gazember hét gyerek apja” – utalva az ellenzék miniszterelnök-jelöltjére! – erről írt közösségi oldalán kedden este Jakab Péter Jobbik-elnök. Az ügy előzménye, hogy Bayer Zsolt hétfőn a közösségi oldalán minősítette így Márki-Zayt, miután véletlenül úgy fogalmazott magáról, hatgyermekes családapa, miközben valójában hét gyermeke van. 

Jakab szerint nincs olyan körülmény vagy kontextus, ami miatt egy magát kereszténynek mondó ember lelkében és fejében ilyen fokú gyűlölet fogalmazódjon meg. – Amit Bayer Zsolt és a hozzá hasonló szellemi kútmérgezők művelnek, egyenes út ahhoz, hogy a politikai nézetkülönbségek tettlegességhez vezessenek, és ahogy a minap történt, a megtévesztett és felhergelt emberek állon üssék az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét. Amit a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa most tett, arra nincs semmilyen mentség. Ettől minden jóérzésű embernek el kell határolódnia, de elsőként magának Orbán Viktornak. Most kell lépniük, míg nem kel ki az összes, Bayerék által elszórt gyűlöletmag! Nekünk pedig ki kell mondanunk: elég volt a Fidesz gyűlöletpolitikájából, mi nem ilyen országban szeretnénk élni! – hangsúlyozta Jakab. A Jobbik-elnök kiállását később Márki-Zay Péter megköszönte.

Mint korábban beszámoltunk róla, az ellenzék kormányfő-jelöltjét még a múlt héten ütötte meg egy idős nő.