Jakab Péter: Ma engem figyelnek, holnap téged

Jakab Péter: Ma engem figyelnek, holnap téged

Jakab Péter (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz minden idők legmocskosabb kampányát ígérte, és ez az egyetlen ígéretük, amit be is tartanak – így kommentálta Jakab Péter, hogy a kormánymédia munkatársai ismét a magánéletét firtatták.

A kormányzati médiakonglomerátumhoz –  Közép-európai Sajtó- és Média Alapítvány (Kesma) – tartozó Bors már hétfőn is házasságtöréssel vádolta meg az ellenzéki politikust, legfrissebb cikkükben pedig ismét azt pedzegették, hogy hol vagy kivel tölti az éjszakát. Jakab Péter korábban is azt állította, hogy a kabinetfőnökének lakásáról van szó, ahol dolgozni szoktak és ugyanezt mondta ezúttal is.

A Jobbik elnöke emellett kifejtette, hogy a kormányoldalról különféle titkos eszközökkel figyelik meg és ezután „megalkotják a maguk sztoriját”. Az ugyanakkor már „nem fér bele”, hogy a családját sem hagyják ki ebből. – A Bors és a Ripost emberei már régóta követnek és hazudnak. A bíróság sem tudja őket megállítani. Hiába, Miután nem hátrálok, folytatni is fogják. A rezsimek már csak ilyenek. Ma engem figyelnek, holnap Téged! – közölte a politikus.