Jakab Péter: Már 5 milliónál tartunk – négy nap alatt

Jakab Péter: Már 5 milliónál tartunk – négy nap alatt

Jakab Péter a házuk előtt (Fotó: Jakab Péter Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jakab Péter Facebook-oldalán közölte, hogy 4 nap alatt több mint 5 millió forintot küldtek, miután Kövér László házelnök 9,6 millióra büntette a ficsúrozásért.

Miután megköszönte híveinek az adományokat, Kövér Lászlónak is üzent: „nem vagyok egyedül. Sokan vagyunk, győzni fogunk! Az országunkat már ellopták, a népünket még nem. Csak rátok számíthatunk, hogy visszavegyük azt, ami a mindannyiunké. Magyarországot!”

Mint megírtuk, a házelnök kedden is többször kikapcsolta a Jobbik elnökének mikrofonját. Jakab ugyancsak egy Facebook-posztban közölte, hogy megfogadta a házelnök tanácsát, és áttanulmányozta a házszabályt, milyen szavakat lehet használni. 

– Sehol se találtam olyat, hogy ne mondd ki az igazat. Olyan valóban szerepel benne, hogy nem lehet csoportokat – többek között vallási csoportokat – sértegetni. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az igazság kimondása csak a hazugokat sérti. A bűnöző az bűnöző, a ficsúr az meg ficsúr. A Fidesz meg, úgy tűnik, egy vallás – írta.

A Kövér László által kiosztott rekordbüntetés miatt már a Jobbikkal szövetséges ellenzéki pártok is kifejezték szolidaritásukat.