Jakab Péter: Megnéztem, milyen munkát végez a habzó szájjal bohócozó Kocsis Máté

Jakab Péter: Megnéztem, milyen munkát végez a habzó szájjal bohócozó Kocsis Máté

Jakab Péter a Jobbik elvi nyilatkozatának bemutatásán, 2020. június 30-án (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ma Demeter Mártával megnéztem, milyen munkát végez a Fidesz frakcióvezetője, a parlamentben habzó szájjal bohócozó, moslékozó Kocsis Máté a VIII. kerületben. Siralmas – erről írt közösségi oldalán a Jobbik miniszterelnök-jelöltje vasárnap Józsefváros kormánypárti képviselőjének üzenve. Jakab nem véletlenül kereste fel a kerületet Demeterrel, ugyanis a jelenleg még az LMP frakciójában ülő politikusnő, aki jövőre már a Jobbik frakciójához szeretne csatlakozni, itt indul az előválasztáson három másik riválisával egyetemben.

Mint Jakab írta, a városrész olyan, „mintha visszamennénk az időben”. – Omló vakolat, szegénység, drog, kilátástalanság. Ez a teljesítményed Máté, sok-sok millióért. Talán nem bohócozni kellett volna az adófizetők pénzéből, hanem dolgozni. Na ez az, ami neked nem megy. A munkát meghagytad nekünk. Nem baj. El fogjuk végezni helyetted, Mártával együtt. Te pedig mehetsz majd a főnököd után – írta.

Korábban Kocsis Máté úgy fogalmazott Jakabról, „ő Gyurcsány jobbikos betanított munkása”, aki „keveri a keményet a primitívvel, a politikai vádakat a személyes sértegetéssel, az előadni kívánt bohócműsora pedig már roppant unalmas és szánalmas”. 

Kocsis Máté később reagált Jakab Péter kritikájára, erről itt olvashatnak részletesen.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt