Jakab Péter: Olyat fogok Kövér Lászlónak mondani, mint még soha!

Jakab Péter: Olyat fogok Kövér Lászlónak mondani, mint még soha!

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje azonnali kérdést tesz fel Orbán Viktor miniszterelnöknek az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. május 31-én (Fotó: MTI/Soós Lajos)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ma napirend előtt fogok felszólalni a parlamentben. Nem tudom, hogy be fog-e jönni Kövér, de ha igen, olyat fogok neki mondani, amit még soha! – erről írt közösségi oldalán hétfőn Jakab Péter Jobbik-elnök, egyben a párt miniszterelnök-jelöltje.

Az biztos, hogy Jakab és Kövér legutóbbi csörtéje nagy port kavart, ugyanis a fideszesek leficsúrozásáért a házelnök elvette a szót a Jobbik vezetőjétől, és később közel 10 millió forintra meg is büntette.

Ugyanakkor nem Jakab az egyetlen ellenzéki politikus, aki már most hangolódik a parlament hétfő délutáni ülésére. Gyurcsány Ferenc DK-elnök is jelezte, fel fog szólalni, amit majd élőben lehet követni a közösségi oldalán.