Jakab Péter: Orbán ma is rózsaszín ködben úszott be a Kossuth Rádióba

Jakab Péter: Orbán ma is rózsaszín ködben úszott be a Kossuth Rádióba

Jakab Péter a Jobbik elvi nyilatkozatának bemutatásán, 2020. június 30-án (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Orbán Viktor vasárnap reggeli rádióinterjújára Jakab Péter, a Jobbik elnöke, egyben miniszterelnök-jelöltje. – Orbán ma is rózsaszín ködben úszott be a Kossuth Rádióba – kezdte kritikáját az ellenzéki politikus közösségi oldalán. A rózsaszín felhőt feltehetően nem véletlenül emlegette, hiszen a képek tanulsága szerint a kormányfő rózsaszín ingben nyilatkozott a rádiónak.

Jakab szerint a kormányfő elmondta, hogy soha ennyien nem dolgoztak még a rendszerváltás óta, de „azt nem tette hozzá, hogy éhbérért”.  – Elmondta, hogy a nyugdíjakat majd év vége felé korrigálni fogják a magasabb infláció miatt. Azt nem tette hozzá, hogy addig is a kisnyugdíjasok hiteleznek a milliárdosok kormányának, hisz azt a nyugdíjat, ami a pénzromlás miatt már most járna a szépkorúaknak, majd csak év végén fogják megkapni. Addig meg a kormány használja – sorolta Jakab kifogásait.

Összegzése szerint „Orbán valósága és a magyaroké megint nem találkozott egymással”. – Ilyen az, amikor a miniszterelnök a budai vár magasából szemléli a magyar vidéket, és hetente egyszer elbeszélget saját magával a rádióban. Hasznosabb lenne, ha járná az országot, és önmaga helyett a magyarokkal beszélgetne egy kicsit. Közelebb jutna a megoldáshoz – tette hozzá.