Jakab Péter: Rengeteg áldozatot hoztunk

Jakab Péter: Rengeteg áldozatot hoztunk

Jakab Péter érkezik a Jobbik tisztújító kongresszusára 2020. január 25-én (Forrás: Jakab Péter/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rengeteg áldozatot hoztunk azért, hogy az összefogásnak legyen egy jobboldali szárnya, megmutatva, az ellenzék egységes, de nem egyhangú – közölte Jakab Péter annak apropóján, hogy éppen ma két éve lett a Jobbik elnöke.

A politikus úgy emlékezett vissza, hogy akkor „sokan egy öltést nem adtak volna ezért a pártért”. A Fidesz szurkolt, hogy az EP-választáson elért 6 százalékos eredményük után megsemmisüljenek vagy ha azt nem is, legalább ne fogjanak össze a többi ellenzéki párttal. – Mi viszont beintettünk a Fidesznek – írta, hozzátéve, hogy a harcot választották, az összefogást, az egységet, a kormányváltást.

Jakab Péter beszámolója szerint ma már senkit sem érdekel, hogy az akkor még 6 százalékos párt ma vajon hány százalékon áll. Csak az a lényeg, hogy április 3-án legalább egy mandátummal több legyen, mint a Fidesznek. Egyúttal kitért arra is, hogy az előválasztáson a választók a jobbikosokra bízták a nehezét, hiszen 29 olyan egyéni választókerületben indul jelöltjük, amelynek jórésze úgynevezett csatatérkörzet. – Ahová a legharcedzettebb embereket küldték. Jobbikosokat – írta.

 

Címkék: Jobbik, Jakab Péter