Jakab Pétert házasságtöréssel vádolja a kormánymédia

Jakab Pétert házasságtöréssel vádolja a kormánymédia

Jakab Péter, a Jobbik elnöke (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pert indít a Jobbik elnöke, miután a Bors hétfői számában arról írtak, hogy hiába van családja, titokban együtt él egy másik nővel. A bulvárlap még fotókat is közölt arról, amint Jobbik elnöke megérkezik egy házhoz, majd a hölggyel közösen – aki egyébként a kabinetfőnöke – távozik.

Perelek. Megint – így reagált Jakab Péter arra, hogy a Bors legfrissebb cikkében házasságtöréssel vádolták meg, illetve látszólag megfigyelték. A kormányzati médiakonglomerátumhoz – Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány – tartozó bulvárlap ugyanis arról írt, hogy a Jobbik elnöke egy XI. kerületi, Csóka utcai lakásban „bujkál”, méghozzá új élettársával. Fotókat és videót is közöltek arról, ahogy Jakab Péter este megérkezik, majd reggel egy hölgy társaságában távozik.

A felvételekhez több dátumot is írtak, így arra lehet következtetni, hogy a politikust, illetve az adott épületet napokon keresztül figyelhették.

A Jobbik elnöke egyértelművé tette, hogy a hölgy a kabinetfőnöke, akivel – állítása szerint – baráti a viszonya hisz 2016 óta együtt dolgoznak. – A lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket  – írta. Majd hozzátette – nyilvánvalóan a megfigyelésre utalva –, hogy „és tényleg”.

Jakab Péter felidézte, hogy a múlt héten azt írta a kormánysajtó, hogy másnak adja ki azt a lakását, amit az Országgyűlés Hivatal bérel neki, majd pedig azt, hogy ingatlanbirodalma van. Ezek miatt már korábban pert ígért.

Címkék: Jakab Péter