Jobbikos parlamenti képviselő is koronavírusos lett

Jobbikos parlamenti képviselő is koronavírusos lett

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A vírus senkit nem kímél. Legyen szó polgármesterről, kétkezi melósról, tanárról, nyugdíjasról, vagy képviselőről. Sajnos én is elkaptam a koronavírust és a tünetek is jelentkeztek – írta közösségi oldalán Kálló Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője.

https://www.facebook.com/kallo.gergely/posts/238572144275517

Leszögezte: az előírt óvintézkedéseket megtette és néhány dolognak örülni is tud. – Örülök, hogy nem találkoztam idősebb családtagjaimmal a napokban, mert ez igenis sokat számít. Vigyázzunk egymásra, mert egy dolog az, hogy el kell viselni a kórt, de azt még nehezebben emésztené meg az ember, ha ő adja tovább veszélyeztetetteknek. A feleségem is egészséges, ami miatt nem lehetek elég hálás – írta jelezve, otthonról folytatja munkáját.

Már számtalan közéleti szereplő és politikus elkapta a koronavírust, túlestek rajta Varga Judit és Szijjártó Péter miniszterek, Borbély Lénárd csepeli polgármester, de a nyolcadik kerületet vezető Pikó András is. Utóbbi politikus arról is írt, milyen panaszokat érzett, mielőtt a betegség miatt kórházba került, erről itt lehet olvasni.