Kábítószer-túladagolás miatt halhatott meg a rendőri intézkedés közben elhunyt férfi

Kábítószer-túladagolás miatt halhatott meg a rendőri intézkedés közben elhunyt férfi

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mint lapunk is megírta, rendőri intézkedés közben rosszul lett, és meghalt egy férfi Budapesten pénteken. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, mentőt is hívtak, de a férfi a helyszínen életét vesztette. 12 óra 32 perckor érkezett bejelentés a rendőrséghez arról, hogy a budapesti VIII. kerületi Baross utcában egy férfi késsel a kezében őrjöng, és betört egy kirakatot. 

A járőrök igazoltatni próbálták a láthatóan zavart, korábban késsel fenyegetőző embert, majd megbilincselték. Az intézkedés közben a 30 éves férfi rosszul lett. A rendőrök megkezdték az újraélesztését, amit a mentők folytattak, de már nem lehetett megmenteni az életét.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint a meghalt férfi keringése kábítószer- vagy gyógyszer-túladagolás miatt állhatott le - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-t.