Karácsony Gergely úgy tudja, már össze is jött neki a húszezer aláírás

Karácsony Gergely úgy tudja, már össze is jött neki a húszezer aláírás

Az inge kapcsán kéri ki a véleményeket a politikus (Forrás: Karácsony Gergely Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kollégáim jelzése alapján már hétfőn, kevesebb mint 24 óra alatt összegyűlt a szükséges 20 ezer aláírás, köszönöm, megtisztel a bizalom – közölte hétfő este közösségi oldalán Karácsony Gergely főpolgármester, aki az MSZP-P, illetve az LMP támogatásával indulni az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjeként, és ettől függetlenül folytatja tovább az ajánlások gyűjtését.

Mint ismert, ahhoz, hogy ténylegesen részt vehessen a megmérettetésen valaki miniszterelnök-jelöltként, legalább húszezer ajánlást kell összeszednie, ez jött Karácsonynak össze már hétfőn, vagyis az aláírásgyűjtési időszak legelső napján.

Karácsonyon kívül hat más jelölt is részt vesz az ellenzéki miniszterelenök-jelölti előválasztáson: Dobrev Klára (DK), Jakab Péter (Jobbik), Fekete-Győr András (Momentum), Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom), Pálinkás József (Új Világ Néppárt) és Ecsenyi Áron (Le az Adók 75%-ával Párt).