Karácsony és Fekete-Győr együtt fotózkodott a magyar–angol meccsen

Karácsony és Fekete-Győr együtt fotózkodott a magyar–angol meccsen

Karácsony Gergely és Fekete-Győr András a Puskás Arénában (Forrás: Karácsony Gergely Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyarország mindenkié! A foci mindenkié! – ezzel a két mondattal osztotta meg Karácsony Gergely azt a fotót, amelyen Fekete-Győr Andrással közösen szurkolnak a Magyarország-Anglia világbajnoki selejtezőn a Puskás Arénában.

Az ügy előzménye, hogy Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a labdarúgó-szövetség honlapján közzétett nyilatkozatában sajnálkozott a futball politikai célokra való használata ellen. Egyúttal jelezte, hogy meghívja a magyar válogatott következő meccsére meghívni Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást. A két politikus reagálásában el is fogadta az invitálást, ugyanakkor leszögezték, hogy nem a VIP-páholyban fognak ülni. A fotó tanúsága szerint valóban nem is ott ülnek.

A szurkolók pedig nem hallgattak Bayer Zsoltra: a mérkőzés szünetében a két politikus egyszerűen nem tudott kimenni a mosdóba – a szurkolók sorba álltak, hogy a főpolgármesterrel és a Momentum elnökével fotózkodjanak.