Karácsony Gergely: Azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld

Karácsony Gergely: Azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld

Karácsony Gergely (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Fidesznek semmi mondanivalója Budapest jövőjéről, kizárólag lejárató kampányokkal, propaganda hadjárattal készül a jövő évi választásra, nem meggyőzni, hanem becsapni akarja a budapestieket – így lehet összefoglalni azt az újabb elemzést, ami ismét bepillantást nyújt a Rogán-művek mesterkedéseibe – jelentette ki Karácsony Gergely a 444 cikkére utalva. Ebben arról írtak, még nincs főpolgármester-jelöltje a Fidesznek, és lehet, hogy csak jövőre lesz, jelenleg „egyfajta castingot” tartanak.

Karácsony most azt közölte, sokfelől kapott már fenyegető jelzéseket, hogy a kormánypártok nem fognak válogatni az eszközökben. – Újra mondom: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld. Mert nem a személlyel van bajom, hanem a rendszerrel, azzal a Budapest-ellenes rendszerrel, ami tagadja, pusztítja mindazt, ami Budapest számára érték: a szabadságot, a szolidaritást, a demokráciát, a sokszínűséget, a zöld elkötelezettséget. A jövőt. Megvédjük az értékeinket, megvédjük Budapestet – zárta posztját.