Karácsony Gergely: Fészbuk népe, hejj!

Karácsony Gergely: Fészbuk népe, hejj!

Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere, miniszterelnök jelölt (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Fészbuk népe, hejj! A Fidesz szerint szövegértési problémáim vannak, azért hozzátok fordulok segítségért. Szerintetek mi van ideírva: fejleszteni vagy eladni akarjuk a Városházát? – szólította meg követőit Karácsony Gergely főpolgármester szerdán közösségi oldalán. A politikus posztjához egy fotót is csatolt, amelyen a főváros egy döntéselőkészítő anyagából idéz, amely leszögezi: a Városháza épülete megmarad a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában. 

– Ez a pár sor annak a döntéselőkészítő tanulmánynak a vége, amit a főpolgármesteri kabinet 2020 novemberében elfogadott. Ez az összefoglalása a Városháza jövőjével kapcsolatos álláspont melletti érveknek. Szavazzatok! E szerint fejleszteni vagy eladni akarjuk a Városházát? – kérte szimpatizánsait a politikus. Karácsonyékat a kormánysajtó hónapok óta azzal vádolja, el kívánják adni a Városháza épületét, ezt viszont, ahogy most is, korábban is többször cáfolta a fővárosi vezetés.