A Kesma-vezérnek belépőkártyája van a Karmelita kolostorba

A Kesma-vezérnek belépőkártyája van a Karmelita kolostorba

Szánthó Miklós érkezik a a Karmelita kolostorba (részlet a Telex videójából)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Minden jel szerint saját pártja ügyeit is a Karmelita kolostorban, vagyis a Miniszterelnökségen intézi Orbán Viktor miniszterelnök – derül ki a Telex videójából.

Mindezt több olyan Facebook-poszt is megerősítette, melyeket a Fidesz elnökségi tagjai tettek közzé, és kiderül belőlük, hogy az állami hivatalban  ültek össze. De több kormányzati pozíciót nem viselő Fidesz-politikus is feltűnt a Karmelitában az ott forgató Telex kamerái előtt, ráadásul egyszerre, így Kubatov Gábor, Gyürk András, Kocsis Máté és Hollik István is, azt viszont mindannyian tagadták, hogy fideszes pártértekezletet tartottak volna. Pont ezt cáfolta Kocsis Máté, majd feltűnt a Fidesz-pártigazgató Kubatov Gábor titkára is.

A Telex több hétre letáborozott a hivatal előtt, felvételeikből kiderül, hogy a Kesma- és Alapjogokért Központ-vezér Szánthó Miklósnak saját belépőkártyája van a Karmelitába, ahogy a korában ellenzékiekről lejárató anyagokat készítő Kunfalvi Nórának is. 

Az érkezők között volt Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője is.

Érdekesség, hogy a napokban lezárta a rendőrség a Karmelita előtti részt, mégpedig két nappal az után –mint az a Telex videóján látható –, Orbán Viktor miniszterelnök az épület előtt állva arra mutatott, ahol a stáb forgatott.