Kék villogóval felszerelt, forgalomból kivont autót vezetett egy férfi Taszárnál

Kék villogóval felszerelt, forgalomból kivont autót vezetett egy férfi Taszárnál

Rendőrségi autó (Forrás: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kék villogóval felszerelt, forgalomból kivont személygépkocsival közlekedett egy férfi Taszárnál, ezért eljárás indult ellene – jelentett a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján pénteken. Mint a Police.hu oldalon írták: a körzeti megbízottak a település külterületén ellenőrizték a 34 éves csomai férfit, aki nem tudta átadni a jármű forgalmi engedélyét, mert a gépkocsit a hatóság már kivonta a forgalomból.

– A rendőrök a műszerfal tetején egy húsz centiméter széles fényhidat találtak, ami a szivargyújtóról működtetve, kapcsolásra kék-piros fényben villogott – tették hozzá. „A megkülönböztető fény- és hangjelzés utánzására képes eszközöknek pusztán a birtoklása is jogszabályba ütközik, ezért azt a rendőrök a helyszínen elvették, a férfi ellen szabálysértés miatt feljelentést tettek” – olvasható a közleményben.