Utcai késelés történt péntek este Soroksáron

Utcai késelés történt péntek este Soroksáron

Rendőrök helyszínelnek a budapesti Grassalkovich úton egy késelés helyszínén, 2022. október 7-én. (Fotó: Olvasónktól)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Cikkünk frissül

Késelés történt a nyílt utcán péntek este Budapesten, a soroksári Grassalkovich úton – tudta meg lapunk egyik olvasójától, aki szemtanúja volt a támadásnak.

Leírása szerint egy férfi a két gyermeke szeme láttára akart megölni egy nőt, aki feltehetően a párja volt. Két járókelő fogta le a dühöngő férfit, miközben az áldozat egy italozóba menekült előle. 

Néhány perce megjelent a Police.hu tájékoztatása is, mely szerint a 28 éves budapesti férfi láthatásra ment volt családjához 2022. október 7-én 17 órakor a XXIII. kerületi Grassalkovich útra, amikor volt párjával az utcán összeszólalkozott, majd dulakodni kezdtek; a férfi ekkor többször megszúrta az asszonyt.

A bűncselekménynek szemtanúja volt a pár 3 éves közös gyermeke, és az anya korábbi kapcsolatából született 9 éves kisfia.

A 28 éves budapesti férfit a helyszínen elfogták a rendőrök. Jelenleg az egyik fővárosi kórházban őrzik, mert a dulakodásban ő is megsérült.

 

Címkék: késelés