Késeléses gyilkosság Vecsésen, őrizetben az elkövető

Késeléses gyilkosság Vecsésen, őrizetben az elkövető

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Pest megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 55 éves férfit, aki ismerősével kipattant összetűzését késszúrással zárta le Vecsésen - olvasható a police.hu-n. Hiába hívta a mentőket C. József 2020. szeptember 12-én késő délután, 57 éves áldozatán már nem tudtak segíteni, belehalt szúrt sérülésébe.

Az elfogott és előállított férfi kihallgatásakor azt vallotta, alig négy óra leforgása alatt négy liter bort ittak meg cimborájával, miközben a vecsési ház telkén kertészkedtek. Miután bementek a konyhába összevesztek, arra azonban nem emlékezett, hogy min. Vita közben felkapott egy kést, beledöfte áldozatába, majd mentőkért telefonált.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya C. József ellen - őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását.

Címkék: bűnügy, késelés, vecsés