Később döntenek a korlátozásokról, indul a vakcina-előjegyzési kampány

Később döntenek a korlátozásokról, indul a vakcina-előjegyzési kampány

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2020. október 8-án (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor konzultációba kezd a szakemberekkel, mielőtt döntenének a december 11-ig érvényes korlátozások sorsáról. Karácsonyra valószínűleg enyhébb szabályok lesznek, de erről is csak később születik döntés – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón. Bejelentette: jövő héten indul a vakcina-előjegyzési kampány. Szájer József ügyében a kormány véleménye megfelel a miniszterelnök nyilatkozatának.

(Ha nem töltődne be azonnal a közvetítés, kérjük, várjon néhány pillanatot!)

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt