Két férfi bántalmazott egy harmadikat a XI. kerületben – újra kellett éleszteni

Két férfi bántalmazott egy harmadikat a XI. kerületben – újra kellett éleszteni

Rendőrség (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A sértett az ütések miatt elborult a padon, majd a kapucnija fennakadt annak a háttámláján. A rendőrök és a mentők élesztették újra – számolt be róla a police.hu vasárnap. 

Mint írták, a Budapesti Rendőr-főkapitányságra március 19-én 14 óra után érkezett bejelentés, miszerint a XI. kerületben, a Kosztolányi Dezső téren két férfi bántalmaz egy harmadikat. A helyszínre kiérkező rendőrök megtalálták a bejelentésben szereplő három férfit, akik közül egyikőjük a bántalmazás következtében elborult egy padon. A sértett a kapucnijánál fogva fennakadt a pad háttámláján és már nem lélegzett, így azonnal megkezdték az újraélesztését, amit átadtak a kiérkező mentőszolgálat munkatársainak.

A sikeres újraélesztést követően a férfit kórházba vitték, míg a másik két férfit elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket.