Két szurkolói csoport verekedett össze Debrecenben

Két szurkolói csoport verekedett össze Debrecenben

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Október 2-án 18 óra 45 perc körül értesítették a rendőrséget, hogy Debrecenben, a Kartács utca és a Doberdó utca kereszteződésénél több személy verekszik – közölte a police.hu.

A jelzést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, és a verekedéssel összefüggésben 15 szurkolót állítottak elő. A rendőrség közlése szerint a további elkövetők azonosítása és felkutatása jelenleg is folyamatban van.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

A tömegverekedésről először az Index értesült. A portál azt írta, hogy a szombat 19.30-ra kiírt DVSC–Mol Fehérvár FC NB I-es rangadót előzte meg az incidens. A lap szerint mintegy 120 szurkoló csaphatott össze Debrecenben a Doberdó ABC-nél, még Molotov-koktélok is előkerültek a tömegverekedés során. A Debrecenben Hallottam Facebook-csoportban is többen írták, hogy feltehetően fociultrák estek egymásnak. 

– Volt, aki fekete símaszkban rohangáló egyedeket látott, többen pedig autók tetején (!) csépelték egymást, illetve vandálok kocsik alá dobáltak petárdát – értesült a Debreceni Nap