Kéthónapos kisgyermeke mellett árulta a drogot

Kéthónapos kisgyermeke mellett árulta a drogot

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya ferencvárosi lakásán csapott le egy feltételezett drogdílerre – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói december 12-én IX. kerületi lakóhelyén fogták el azt az 52 éves férfit, aki a gyanú szerint kábítószer-kereskedelemből élt. A drogot otthonról árulta, ahol élettársával és kéthónapos gyermekükkel laktak. A kutatás során a rendőrök 86 gramm fehér port (a gyorsteszt szerint amfetamint), 21 tablettát (a jelenlegi adatok alapján MDMA-t), 9 gramm kábítószergyanús növényi származékot (marihuánát), digitális mérleget, közel 800 000 forintot, valamint egy gáz-riasztó fegyvert és hozzá tartozó lőszereket találtak. A lefoglalt kábítószerek feketepiaci értéke összesen mintegy 350 ezer forintra tehető. N. Sándort a fővárosi nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság december 14-én elrendelt.