Ketten koronavírusosak a Pécsi Tudományegyetem gólyatáborában

Ketten koronavírusosak a Pécsi Tudományegyetem gólyatáborában

Fotó: Glix.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két koronavírusost találtak a Pécsi Tudományegyetem gólyatáborában. Az ATV Híradója úgy értesült, hogy a sikondai gólyatábort délelőtt bezárták, az érintettek vizsgálatát a pécsi klinikán a koronavírusos betegek ellátására létrehozott osztályon végezték.

A csatorna azt közölte, hogy a táborban körülbelül 200-an voltak, őket buszokkal szállították el Sikondáról.

Lapunk is beszámolt róla korábban, hogy a Szent István Egyetem Budai Campus hallgatóinak augusztus 15. és 19. között, Szarvason rendezett gólyatáborban is koronavírusos megbetegedés történt. Az egyetem közölte, hogy a gólyatábor résztvevői és szervezői közül öt embernél mutatták ki a Covid-19-et, mind tünetmentesek.

Az már korábban kiderült, hogy a felsőoktatási intézmények többsége – saját hatáskörben – megtartja, megtartotta gólyatáborát, a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt