Kiakadt Rákosmente fideszes polgármestere a posták bezárásán

Kiakadt Rákosmente fideszes polgármestere a posták bezárásán

Horváth Tamás (Fidesz-KDNP) polgármester beszédet mond a XVII. kerületi felújított, szilárd burkolatú Ady Endre utca avatásán 2022. március 8-án. (MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rákosmentén három fiókot akar bezárni a Magyar Posta – írja Horváth Tamás polgármester a közösségi oldalán, aki az egyik, feltehetően bezárni kívánt fiók előtt vette fel videóüzenetét. Beszédét azzal indítja, hogy megdöbbenéssel értesült a Magyar Posta bezárási szándékáról. 

– Felháborítónak tartom, hogy a mindennapjainkat értintő nehézségek és szankciók mellett, egyeztetés nélkül döntöttek ebben a fontos, rákosmentieket is érintő kérdésben – folytatja a fideszes politikus, aki szeptember 30-án kapott levelet a Magyar Postától arról, miszerint október 7-én bezár a rákoscsabai, a rákoshegyi és a rákoskerti postafiók. 

Elárulta azt is, hogy levelet írt a posta vezérigazgatójának „az ügy mielőbbi rendezése érdekében”, mert elfogadhatatlannak tartja, hogy van olyan kerület, ahol egyetlen postafiók sem zár be, ezzel szemben Budapest legnagyobb területű kerültében három postafiókot is bezártak. 

– Kérem a posta vezetését, hogy gondolják át, és haladéktalanul vonják vissza ezt a döntésüket – e szavakkal fejezi be a polgármester a drámai kísérőzenével felvett videót.