Kid Rockkal fotózkodott Orbán Viktor politikai igazgatója

Kid Rockkal fotózkodott Orbán Viktor politikai igazgatója

Kid Rock és Orbán Balázs (jobbra) (Fotó: Orbán Balázs Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A zene amerikai fővárosában, Nashville-ben meglátogattuk Kid Rock barátunkat – számolt be az amerikai rockzenésszel való találkozásáról Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója. A közösségi oldalán megjelent bejegyzése szerint a zenész megmutatta Orbánéknak a birtokát. A politikai igazgató úgy fogalmazott: Kid Rock „elmesélte, hogy mennyire tiszteli Magyarországot, illetve azt a munkát, amit a magyar kormány végez a nyugati értékek védelme érdekében. Nem sűrűn jár Európában, de reméljük, hogy egyszer azért mi is vendégül láthatjuk őt!” – írta.

Kid Rock a '90-es évek óta többször is összetűzésbe került a hatóságokkal: inzultált lemezlovast egy sztriptíz bárban, de volt szexvideós botránya is, és fellépett a tömeges zaklatásba és gyújtogatásba torkolló 1999-es Woodstockon. A tragédiába fulladó fesztiválról készült dokumentumfilmben Rockról szólva többek között megjegyezték: Kid Rock az akkori amerikai elnök épp kirobbant szexbotrányára utaló „Monica Lewinsky egy k...rva, Bill Clinton meg egy strici” megjegyzése olaj volt a tűzre szexuális zaklatási fronton.