Kiderült, mikor tartja a Fidesz tisztújító kongresszusát

Kiderült, mikor tartja a Fidesz tisztújító kongresszusát

A Fidesz 2021. évi, 29. tisztújító kongresszusa (Fotó: Fidesz / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

November 18-án a Fidesz harmincadik alkalommal tart tisztújító kongresszust – írja a Mandiner, amely szerint a rendezvényen 1400 küldött mellett ezernél is több meghívott vendég lesz jelen.

Az ilyen tisztújító kongresszusokon a pártelnökről és az alelnökökről szavaznak, de túl nagy meglepetések nem várhatók: Orbán Viktoron kívül jó eséllyel most sem lesz más elnökjelölt. A lap azt is tudni véli, hogy az alelnökök közt sem lesz változás. Ez azt jelenti, hogy marad a  Kubatov Gábor, Kósa Lajos, Németh Szilárd és Gál Kinga négyes.

Orbán Viktor most is beszédet fog mondani a a Hungexpo G pavilonjában tartandó kongresszuson, és a közelgő EP- valamint önkormányzati választásokra való tekintettel valószínűsíthető, hogy ezekre fogja hangolni rajongóit és párttársait. Legutóbb két éve tartott ilyen tisztújítást a Fidesz, akkor is Orbán Viktort választották újra elnöknek.