Kiderült: Több mint 300 ezer forint Orbán Viktor ingatlanjainak rezsije

Kiderült: Több mint 300 ezer forint Orbán Viktor ingatlanjainak rezsije

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több mint 300 ezer forint rezsit fizet Orbán Viktor két ingatlanja után. Ez derült ki Bedő Dávid, a Momentum országgyűlési képviselőjének adott írásbeli válaszból.

Emlékezetes, a párt képviselője az azonnali kérdések órájában kérdezte miniszterelnököt a rezsijéről. A párt frakcióvezető-helyettese akkor nem kapott választ, későbbre ígértek neki.

Bedő Dávid a párt közleménye szerint úgy kommentálta a kormányfő 300 ezer forintos rezsijét, hogy felháborítónak tartja, hogy a „miniszterelnök, aki hazug módon sokszor bújik a nép egyszerű gyermeke bőrébe, többet fizet egy hónapban a rezsiért, mint amennyi egy kezdő pedagógus bére ma Magyarországon”. A politikus szomorúnak tartja, hogy Orbán Viktor megengedheti magának, hogy így éljen az emberek pénzéből, magyarok millióinak viszont nélkülözniük kell.

A párt arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán Viktor a válaszában a felcsúti és budapesti ingatlanjait szerepelteti, a hatvanpusztai majorság költségeiről azonban nem számolt be.