Kirúgták az Azonnali egyik főszerkesztőjét

Kirúgták az Azonnali egyik főszerkesztőjét

Az Azonnali oldala ( Képernyőfotó: Azonnali.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerda délután kirúgták az Azonnali egyik alapító főszerkesztőjét, Bukovics Martint „ismétlődő vezetői kommunikációs problémák, valamint hatáskörtúllépés” miatt, és a bő egyhónapos felmondási időre felmentették a munkavégzés alól – számolt be az oldalon a másik főszerkesztő, Bakó Beáta. Bukovics közölte: a felmondást jogszerűtlennek tartja, így munkaügyi pert indít az Azonnali Média Kft. ellen.

A lap egyik kisebbségi tulajdonosa, Gerényi Gábor úgy kommentálta a döntést: „most lett sok a konfliktus”. A többségi tulajdonos, Ungár Péter, aki egyben LMP-s országgyűlési képviselő, azt mondta: ő csak pénzügyi befektetőként van jelen a cég életében, most a kampányolással foglalkozik és nem tudja az ügyet érdemben kommentálni.

A lap élére annak korábbi munkatársa, Pintér Bence érkezik megbízott főszerkesztőként, aki azt nyilatkozta, szeretné, hogy a szerkesztőség maradjon és továbbra is működjön az Azonnali.