Kisbéren egy apa leszúrta a fiát

Kisbéren egy apa leszúrta a fiát

A bűncselekménynél használt kés (fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szóváltás alakult ki szeptember 22-én este az apa és a fia között Kisbéren, írja a police.hu. A lakásban kialakult vita során, a 38 éves férfi megpofozta az ágyban fekvő 57 éves apját. A szülő már korábban a párnája alá rejtett egy kést, amivel szúró mozdulatot tett fia felé.

Neki az elsődleges orvosi vélemény szerint, a hasüregbe hatoló szúrt sérülést okozott. A kisbéri rendőrök perceken belül a helyszínre értek, az 57 éves férfit elfogták és előállították. A 38 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrség a kést lefoglalta, az 57 éves férfit gyanúsítottként kihallgatta. Ellene előre kitervelten elkövetett emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség az apát őrizetbe vette és kezdeményezésére a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2022. szeptember 23-án elrendelt.

 

Címkék: bűnügy, késelés