Kitüntetést kapott Gazsó L. Ferenc, Csermely Péter, Bogár László és Császár Attila is

Kitüntetést kapott Gazsó L. Ferenc, Csermely Péter, Bogár László és Császár Attila is

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (b) átadja a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést Császár Attila műsorvezetőnek, szerkesztő-riporternek az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartott ünnepségen a Karmelita kolostorban 2020. október 22-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Érdemrend lovag-, tiszti- és középkeresztje elismerést vehetett át csütörtökön több kormánypárti médiamunkatárs is. Az MTI beszámolója szerint mások mellett kitüntették Gazsó L. Ferencet, Császár Attilát, Csermely Pétert és Bogár Lászlót is. Az elismerést Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettestől vehették át.

Gazsó L. Ferenc a rendszerváltás előtt volt a Magyar Hírlap főmunkatársa, ahogy dolgozott a Magyar Rádióban is. Már 1988-ban átvehette az Év riportja elismerést. A rendszerváltás után a Mai Nap Kiadó vezérigazgatója, illetve főszerkesztője, aztán a Magyar Hírlap főszerkesztője lett. Később ismét a napilap vezetője lett, miután onnan eltávolították Szombathy Pál korábbi főszerkesztőt. Gazsó 2013-tól 2017-es nyugdíjba vonulásáig az MTI főszerkesztője volt, jelenleg pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem címzetes egyetemi docense. De volt a 2010-es kormányváltás után a Kossuth Rádió intendánsa és az MTVA tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese is.

Császár Attila korábban a Hír Tv-nél dolgozott, emlékezetesek tudósításai a 2006-os tüntetésekről. A riporter 2015 után is a televíziónál maradt, egészen 2017 januárjáig dolgozott ott. Ekkor az Echo TV-hez igazolt, ahol volt hírfőszerkesztő is. Nagyjából nyolc hónapig pedig később az Emberi Erőforrások Minisztériumának sajtó- és kommunikációs vezetője lett. Dolgozott egyébként már korábban is hivatalban: 1998 és 2002 között a Szociális és Családügyi Minisztérium, majd a Közlekedési és Hírközlési Minisztérium sajtóosztályán.

Bogár László közgazász, kormánypárti televíziók rendszeres vendége, illetve olykor músorvezetője. Csermely Péter jelenleg a Mediaworks Hungary Zrt. tartalomfejlesztési vezérigazgató-helyettese, ő az úgynevezett G-napon távozott a Magyar Nemzettől, ahol főszerkesztő-helyettes volt.

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (b) átadja a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést Gazsó L. Ferenc Táncsics Mihály-díjas újságírónak, írónak, jogásznak, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem címzetes egyetemi docensének, a Magyar Távirati Iroda volt vezérigazgatójának az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartott ünnepségen a Karmelita kolostorban 2020. október 22-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)
Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (b) átadja a Magyar Érdemrend középkeresztje kitüntetést Bogár László Miklós közgazdásznak az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartott ünnepségen a Karmelita kolostorban 2020. október 22-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)
Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (b) átadja a Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést Csermely Péternek, a Mediaworks Hungary Zrt. tartalomfejlesztési vezérigazgató-helyettesének az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartott ünnepségen a Karmelita kolostorban 2020. október 22-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)